Fényképes termékkatalógus

A víztisztítás területén

Ismerjük meg a víztisztítókat!

Menjünk sorba és kezdjük az egyszerűtől.

FT-LINE 54,000Ft

3 lépcsős Vízszűrő rendszer

Ez az egyik legegyszerűbb víztisztító rendszer. Három szűrőből áll, de nem tartalmaz ozmózis szűrőt, tehát a hormonokat, sugárszennyeződést és bizonyos kemikáliákat nem tud kiszűrni. Azonban a rendszerben lévő ultra membrán többek között a vírusokat, a baktériumokat és klórt is kiszedi a vízből.
Ennek a rendszernek egy további előnye még az, hogy nem szükséges se pumpa, sem pedig tartály, mert az átlag háztartási víznyomás képes keresztülnyomni a vizet a szűrőkön.

Mint minden víztisztító gépnek, ennek is megvan az az alapvető előnye, hogy megszabadulunk a műanyag palackok nagy részétől ha nem az összestől, így fontos lépést tehetünk saját magunk és a környezetünkért.

Kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságát okozó anyagokat valamint eltávolítja a víz kellemetlen szagát és ízét okozó anyagokat.

Az FT-LINE 3 beépíthető vízszűrő jellemzői:
Teljesítmény: 1 l/perc
Maximális nyomás: 4 bar
Maximális átfolyási sebessége: 1 liter/perc
Szűrők maximális élettartama: 10 000 liter (ezt a vízminőség befolyásolja)
Maximum hőmérséklet: 38 0C
Minimum hőmérséklet: 2 0C
Méret: 310 x 270 x 76 mm
Súly: 3,3 kg

Proline Plus RO 75,000Ft

5 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító

Eltávolítja az ivóvizből mindazt az anyagot, amelyet nem szeretne meginni. Működési elvéből kifolyólag valamennyi, a vízmolekulánál nagyobb méretű szennyeződés fennakad az RO vagyis fordított ozmózis membrán résein. A kiszűrt szennyeződéseket szennyvíz oldalán a rendszer kimossa a gépből.

Ez a víztisztító hagyományos kivitelű, konyhapult alá építhető háztartási víztisztító készülék. A tartály különálló egységként kerül beszerelésre, legfeljebb 3 m-re a készüléktől.

Ez már egy tartályos gép, mivel az ozmózis membránon a víz nem tud akkora nyomással átáramlani megfelelő műszaki tartalom nélkül, hogy a csapon normálisan folyni tudjon a víz. Így ezek a gépek a tisztított vizet egy műanyag bevonatú fém tartályba gyűjtik, ahol a megfelelő nyomás felépül ahhoz, hogy a csapon már normális sebességgel engedhessük ki.
A készülék vezérlését a négy utas elzáró szelep végzi. Amikor a tartály megtelik vízzel az elzáró szelep automatikusan leállítja a víztermelést.

A rendszer egyik hátránya tud lenni az állott víz jelenség, amennyiben nem használjuk elég sűrűn ahhoz, hogy a tartályban folyamatosan cserélődni tudjon a víz.

A ProLine Plus RO víztisztító készlet tartalma:
Háztartási RO víztisztító Proline Plus
Fém tartály műanyag bevonattal
A csap csatlakoztatásához szükséges csatlakozók ¼”-os csővel
⅜”-os bekötő csatlakozó
¼”-os fehér műanyag cső
Előszűrő betétek
A ProLine Plus háztartási RO víztisztító készülék előszűrő betétei a vázhoz rögzített 10″-os szűrőházakban kaptak helyet. A szűrőházakat a készletben lévő speciális kulccsal lehet meglazítani.

Proline Plus RO pumpával 95,000Ft

5 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító

Ez a gép abban különbözik a sima Proline Plus géptől, hogy egy pumpa képes a megfelelő nyomás felállítására benne olyan helyeken, ahol nem elég a víznyomás, tehát 3.5 bar alatt van.

A berendezés vezérlését egy alacsony-, és egy magas nyomás kapcsoló végzi. Amikor a tartály megtelik, automatikusan leállítja a víztermelést, és újraindítja, amikor félig kiürül.
Szárazon futás elleni védelem: a rendszer a bejövő víz nyomásának leesésekor leállítja a nyomásfokozó szivattyút, ezzel akadályozza meg a szárazon futás által okozott tönkremenetelt.

A ProLine Plus RO víztisztító készlet tartalma:
RO víztisztító készülék Proline Plus PUMP
Fém tartály műanyag bevonattal
Csap + beszereléshez szükséges kiegészítők
A csap csatlakoztatásához szükséges csatlakozók ¼”-os csővel
Készlet a szennyvíz csatlakozáshoz
3/8”-os bekötő csatlakozó
Elzáró szelep (kék) ¼”-os csatlakozással
1/4”-os fehér cső
80 GPD RO membrán
Szűrőbetétek
A ProLine Plus PUMP háztartási RO víztisztító készülék előszűrő betétei a vázhoz rögzített 10″-os szűrőházakban kaptak helyet. A szűrőházakat a készletben lévő speciális kulccsal lehet meglazítani.

CT-8 Pumpás RO víztisztító 85,000Ft

5 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító

Ez a gép szintén nyomásfokozó pumpával felszerelt, hogy a megfelelő nyomást fel tudja állítani olyan helyeken, ahol a víznyomás nem éri el a 3.5 bar-t.

Elvi felépítése azonos a hagyományos víztisztítókéval. A háromlépcsős előszűrés után következik az RO membrán, majd az utószűrő.
Az alkalmazott bajonettzáras előszűrők, valamint a készülék gyors-csatlakozói végtelenül leegyszerűsítik a karbantartást.

Itt is egy tartályos gépről van szó, ami maximum 3 méterre kerül beszerelésre a géptől.

 

Ultra Advanced RO víztisztító 149,000Ft

5 lépcsős, fordított ozmózis víztisztító

A Puricom® Ultra készülékkel már elérkeztünk a víztisztítók komolyabb szintjéhez.

Ez is nyomásfokozó pumpával szerelt és tartályos, fordított ozmózis elven működő víztisztító gép, viszont már lényegesen komolyabb, mint az előző két pumpás gép.

Az Ultra készülék olyan extrákkal van felszerelve, mint:

  • a TDS (összes oldott anyag tartalom) kontroll biztosítja a folyamatos megfelelő vízminőséget
  • a szivárgás érzékelőnek köszönhetően biztonságban tudhatja otthonát, nem kell aggódnia a nem kívánt vízfolyástól
  • időközönként automatikus membrán öblítés
  • karbantartási emlékeztető
  • prémium kerámia betétes csap

A gép további előnyeihez tartozik még, hogy kapott egy szép dizájnt és egy teljes házat, ami elég kompakt és így könnyebb elhelyezni. Nagyobb fiókba is elhelyezhető valamint fekve is tud működni.

A készlet tartalma:
Ultra fordított ozmózis készülék
Csap + beszereléshez szükséges kiegészítők
A csap csatlakoztatásához szükséges csatlakozók 3/8-os csővel
Készlet a szennyvíz csatlakozáshoz
3/8”-os bekötő csatlakozó
Elzáró szelep (kék) ¼-es csatlakozással
Tápegység, és vezeték
Használati útmutató Ultra készülékhez
¼”-os kék cső a szennyvíz elvezetéséhez (150cm)
¼”-os fehér cső a bejövő vízhez (150 cm)
3/8”-os fehér cső a csaphoz
50 GPD RO membrán

Puricom® LÄTT 395,000Ft

Direkt átfolyós, fordított ozmózis víztisztító intelligens csapteleppel

A Puricom® csúcskategóriás készüléke. Itt elérkeztünk a piacon elérhető legmodernebb és prémiumabb géphez.
Ez már egy átfolyós gép, ami azt jelenti, hogy nem igényel tartályt, képes “menet közben” átpréselni az ozmózis membránon a vizet, ráadásul 1.6liter per perc teljesítménnyel. Ezt egy nagy teljesítményű nyomás fokozó szívattyúval képes elérni.

Mivel nincs tartálya, így nem tud állott víz jelenség létrejönni, emellett pedig 8 óránként öblíti a szűrőket, hogy mindig friss vizet kapjon. A szűrők cseréje összehasonlíthatatlan a korábbi gépekhez képest, de a piacon található bármelyik géphez képest. Megjelenése is prémium, állítva és fektetve is elhelyezhető és a mérete is kompakt, könnyű elhelyezni.

Egy másik egyedülálló tulajdonsága az okos csap, amely jelzi a vízminőséget és a szűrők állapotát. A kimagasló szűrési teljesítmény és magas hatékonyság miatt az ozmózis membránjának élettartama akár 3 év is lehet.

Zip Plug-in asztali RO víztisztító 189,000Ft

Egy különleges, kompakt, csak áramot igénylő gép

Kompakt kivitelű, csak elektromos csatlakozást igénylő asztali RO víztisztító.

Tetszetős kialakítása lehetővé teszi, hogy ez az asztali víztisztító vízhálózat nélküli irodákban, helyiségekben elhelyezhető legyen.

A ZIP RO víztisztító saját beépített víztartályából szívja fel a nyers vizet és ugyancsak beépített tartályokban tárolja a tisztított, valamint a szennyvizet is. A vezérlő elektronika tájékoztat a tartályokban lévő víz utánpótlásáról, vagy a szennyvíz eltávolításáról.
Gyakorlatilag csak csapvízzel kell feltölteni a tartályát és bárhol kaphatunk tisztított vizet.

Maximálisan megtisztított vízmennyiség: 8 l/óra
Maximális hőmérséklet: 45 0C
Maximális víznyomás: 10 bar
Tartályok:
bemenő víz tartály:4 l;
tisztított víz tartály: 2l;

A ZIP RO víztisztító készlet tartalma:
Fordított ozmózis készülék ZIP;
Hálózati adapter.
A ZIP asztali RO víztisztító készülék jellemzői
Méret: 415x250x380 mm
Súly: 12 kg
A készülék vezérlését a homloklapon kezelhető elektronika végzi. Amikor a tartály megtelik vízzel az elzáró szelep automatikusan leállítja a víztermelést.

Watermark vízlágyító 295,000Ft

Nagy hatásfokú készülék programozható vezérlővel

Ha látta már, hogy a vízkő milyen hatással lehet a vízforralóra, el tudja képzelni, milyen kárt okoz az otthoni más készülékekben?
A látható, vízforralóval ellentétben nem szoktunk aggódni a számunkra nem látható dolgok miatt. A kemény víz azonban ugyanúgy károsíthatja más, drágább háztartási készülékek, például mosogatógépek, mosógépek és kazánok belső alkatrészeit. Ezek a gépek több százezer vagy akár milliós tételek is lehetnek, így nagyon fontos lehet az élettartamuk. Tény, hogy a lágy víz meghosszabbíthatja készülékei élettartamát, és ez az egyetlen hosszú távú megoldás a vízkő okozta károk kezelésére.

Nagy hatásfokú vízlágyító készülékcsalád, elegáns kivitelben, elcsúsztatható tartály fedéllel. A különböző
igényekhez a készülék család változó gyanta tartalommal és méretekkel alkalmazkodik. A készülékek vezérlését könnyen programozható vezérlőfej végzi. A készülékben GRP tartály van, alsó-felső szűrőszárral, a ház anyaga polietilén.

WS180-HE vezérlőfej, elektronikus programozás, késleltetett regenerálás.

A vízlágyító jellemzői:
Minimális nyomás: 2,5 kg/cm2
Maximális nyomás: 6 kg/cm2
Minimális hőmérséklet: 4 oC
Maximális hőmérséklet: 35 oC
Csatlakozása: 1”
Beépített úszószelep
A készülék tartalmazza a by-pass szelepet

Zuhanyszűrő KDF 12,500Ft

Aktívszén szűrő, a lágyabb és klórmentes vízért

A zuhanyszűrő KDF aktívszén töltete eltávolítja a klórt és klórszármazékokat, valamint lágyítja a vizet, így élvezetesebbé teszi a zuhanyozást, így nem szárítja ki a bőrt és a mérgező anyagok sem jutnak be a bőrön keresztül.

Az aktívszén töltete eltávolítja a víz kellemetlen szagát és a bőr irritációját okozó anyagokat.

A szűrőbetét NSF tanúsítvánnyal rendelkező aktívszén szűrő.

A zuhanyszűrő jellemzői:
Csatlakozása: 1/2″
Szűrőközeg: kókuszhéjból előállított szemcsés szénszűrő.
Mérete: Szélesség: 2.5”, Hossz: 4,5”
Kapacitása: 0,5 év/6000 l
Maximális átfolyási sebessége: 1.9 l/perc
Maximális hőmérséklet: 80 0C

A zuhanyszűrő felszerelhető önmagában, vagy a mellékelt könyökök segítségével a megfelelő irányba állítható.
A betét cseréjekor figyelmet kell fordítani a gumigyűrű kenésére a könnyebb szétszerelhetőség érdekében.
A termék doboza tartalmazza a komplett zuhanyszűrőt, valamint a felszereléshez szükséges idomokat is.

Gyorsítósáv a megfelelő információkhoz!

Telefonon sokkal személyre szabottabban tudunk segíteni Önnek bármilyen kérdésben. Nem erőltetünk semmit Önre, abban szeretnénk kiszolgálni, amire szüksége van. Mi örömmel vesszük ha megtisztel minket a bizalmával!

Adatkezelési tájékoztató

Személyre szabott ajánlatok